ETIKA ISLAME

ETIKA

ETIKA

GRATE NE NJE SHOQERI KURANORE

30/10/2010 19:31
Tema e kësaj letre u zgjodh nga bindja se njerëzimi po vuan sot nga sërë problemesh serioze shoqërore lidhur me gratë dhe ndërlidhjet e dy gjinive në shoqëri. Megjithatë këto probleme mund të jenë më të shqiptuara, shqetësuese, më të dobëta për disa nga ne se sa për të tjerët, ka pikërisht pak...
>>

Search site

© 2010 Te gjitha drejtat e rezervuara