ETIKA ISLAME

MJEKSIA PROFETIKE

MJEKSIA PROFETIKE

FARA E ZEZE - NIGELLA SATIVA

29/10/2010 20:50
Allahu xh.sh. thote ne Kur’an: “…dhe asaj i eshte dhene çdo send…”   (En Neml, 23) I Derguari i Allahut (s.a.u.s.) ka thene: Perdoreni rregullisht kete fare te zeze, sepse ajo permban ne vete ilaç per te gjitha semundjet, perveç vdekjes Kjo eshte nje bime e zakonshme, me ngjyre te...
>>

MJEKESIA PROFETIKE

29/10/2010 20:49
Pejgamberi i All-llahut , s.a.v.s., ka treguar se ekzistojnë dy lloje diturish: dituria mbi fenë (dituria religjoze) dhe dituria mbi trupin. Ekzistojnë dy mënyra (mjekësore) për shërimin e sëmundjeve të trupit. E para, e lindur për njerëzit dhe kafshët, për të cilat nuk nevojitet mjeku. Të...
>>

VAJI I ULLIRIT DHE ULLIRI

29/10/2010 20:48
Ulliri është pa dyshim një bimë mjekësore e mrekullueshme. Bima dhe lëvozhga e ullirit përdoren me rezultate shumë të mira kundër arteriosklerozës, temsionit të lartë të gjakut, temperaturat e larta etj. Nëse vaji i ullirit përdoret si melhem për lyerje, forcon flokët dhe ndalon të thinjurit....
>>

Search site

© 2010 Te gjitha drejtat e rezervuara