ETIKA ISLAME

TE TJERET

TE TJERET

TE TJERET PER ISLAMIN

29/10/2010 20:59
James A. Michener, thotë: "Muhammedi a.s. qe njeri i inspiruar, që shpalli Islamin. Lindi në vitin 570 të erës sonë, në një fis arab, që adhuronte idhujt. I lindur jetim, gjithnjë qe i ndieshëm, veçanërisht ndaj të varfërve, të skamurve, të vejave, jetimëve, skllevërve dhe të përbuzurve... Në...
>>

Search site

© 2010 Te gjitha drejtat e rezervuara