ETIKA ISLAME

TEMA SOCIALE

MOTIVIMI

29/10/2010 20:45
Disa mekanizma të tij Njeriun, si hijen e vet, e ndjek koha dhe nganjeherë shohim se kalojmë në ”kohofobi”. Shumë herë vuajmë dhe frustrohemi nga mungesa e realizimit të dëshirave, ambicieve dhe synimeve, por edhe na shkaktojnë konfuzion, tensionet, sfidat dhe pengesat në rrugën e vështirë të...
>>

FEMIJET DHE LOJERAT E DHUNSHME KOMPJUTERIKE

29/10/2010 14:33
“Papritur u ngrit nga ku qe ulur dhe filloi të bërtas. Dukej i tërbuar ngase nuk mund ta vriste njeriun që shtinte në të. U ul për të provuar përsëri. Çmendurisht shpresonte se kësaj here do të çlirohej nga njeriu përball tij. I shkaktoi humbje të mëdha rivalit. Më në fund, kur kundërshtari...
>>

Search site

© 2010 Te gjitha drejtat e rezervuara