ETIKA ISLAME

TREGIME

TREGIME

HISTORIA E SARES

16/11/2010 23:36
Historia e Sares, ashtu sic e pershkruan vete ajo ne kete leter . Ne po e perkthejme historine e saj me qellim qe tua bejme te ditur se si arriti Sara qe vetem per tre jave te fale 5 kohet e namazit, te mesoje suren Fatiha, Nebe, Jusuf dhe te veshe hixhabin .Shpresojme qe kjo leter te arrije ne...
>>

Faraoni e kishte hedhur fëmijën në zjarr para syve të nënës së tij

10/11/2010 16:19
Njeri ndër shembujt më të shkëlqyer të respektimit të urdhrave të Allahut dhe të rrugës së Tij është edhe shembulli i floktares, së bijës së faraonit. Një ditë prej ditësh, floktarja ia krihte flokët bijës së faraonit, asaj i kishte rënë krehri në toke dhe kur ajo kishte dashur ta merrte atë,...
>>

SAD IBN MUADHI R.A

10/11/2010 16:17
Para betejes se Bedrid Profeti s.a.v.s. i erdhen informacione qe kurejshet kishin dale per te luftaur ne mbrojtje te karavanit. Ata qe kishin dale me Profetin s.a.v.s. ishin mekasit dhe banoret e Medines se bashku.Marrveshja qe nenshkroi Profeti s.a.v.s. me banoret e Medines ne Akabe ishte qe...
>>

Search site

© 2010 Te gjitha drejtat e rezervuara